Verhuurmakelaar

Ben je op zoek naar een verhuurmakelaar in Nederland en wil je daarnaast je eigen woning verhuren, maar dan voordelig, snel en digitaal? Wij weten als geen ander hoe de woningmarkt in elkaar zit en delen graag onze service met , maar dan gewoon online voor €550,- inclusief BTW.

Gegevens invullen

Vul het adres van de woning in, jouw gegevens en hoe we je kunnen bereiken.

Huurprijs berekening

Wij berekenen de huurprijs van de woning. Jij zorgt voor de foto's en informatie.

Geschikte huurder

Wij screenen de gekozen huurders, maken het huurcontract op. Deze teken je samen met de nieuwe huurder.

Verhuurmakelaar

Wij zijn de verhuurmakelaar voor huurwoningen in heel Nederland. We hebben veel ervaring in de huur- en verhuur van verschillende type woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij begrijpen daarom als verhuurmakelaar als geen ander dat je het ook prettig vindt om je eigen woning te verhuren. Het vinden van een geschikte huurder is in deze tijd eenvoudig, ze bieden zichzelf massaal aan. Wel is het fijn om een verhuurmakelaar het papierwerk op te laten stellen, zodat je zeker weet dat je alles gedekt hebt.

Wanneer kan ik met jullie verhuren?

Wij helpen je met het verhuren van jouw woning als het gaat om een zelfstandige woonruimte. Een zelfstandige woonruimte houdt in dat de woning een eigen huisnummer, keuken en badkamer heeft en dat de huurder zich hier kan inschrijven. Daarnaast moet het papierwerk, zoals vergunningen, op orde zijn.

Annemerel Westerhuis

Het is heel fijn om met Nancey samen te werken. Ze is proactief, betrokken en denkt altijd met je mee. Ze is constructief en weet waar ze het over heeft. 

5/5

Jennie Visser

Ik ervaar Nancey als een kei in de verhuur- en aanhuur makelaardij. Met jarenlange ervaring en kennis is zij helemaal op de hoogte, en daarnaast altijd bereikbaar en door haar persoonlijke aandacht erg prettig om mee te werken.
5/5

Joost van Beek

Nancey heeft diverse keren verhuur op een uitstekende wijze geregeld. Begrijpt goed welk type huurder wij willen, eerlijk verhaal naar beide partijen ook tav inhoud huurcontract en vooral service achteraf!
5/5